På højde med sporten:

Temaværelse „SG Flensburg-Handewitt“ og „sh:z“.

Håndboldfans vil straks føle sig hjemme i dette værelse – når det kommer til stykket, befinder de sig på hjemstedet for en af de bedste håndboldklubber i verden. Vores tema-suite er præget af lyst træ i kontrast til røde og blå farver, som man genkender både fra sportens farveunivers og fra forlaget „sh:z das medienhaus“. Indretningen skaber forbindelsen mellem håndbold og sportsjournalistik med markeringer på gulvet, væggenes udformning og mange forskellige trykte dekorationer. Som en lille ekstra opmærksomhed stiller vi en digital udgave af håndboldmagasinet „Handballwoche“ gratis til rådighed under opholdet.

Om „SG Flensburg-Handewitt“:

I 1990 sluttede de to håndboldklubber „TSB Flensburg“ og „Handewitt SV“ sig sammen og kaldte sig derefter for „SG Flensburg-Handewitt“. Allerede efter et år avancerede klubben til den tyske første liga, og fra da af gik det kun fremad. Den største triumf for den unge håndboldklub var sejren i EHF-Champions-League i 2014 – den mest prestigefyldte håndboldturnering for klubmandskaber. I finalen besejrede „SG Flensburg-Handewitt“ den store rival fra Slesvig-Holstens hovedstad: „THW Kiel“.

Om „sh:z das medienhaus“:

„sh:z das medienhaus“ er en af de største nordtyske forlagsgrupper med over 1.400 medarbejdere fordelt på 38 filialer og 3 moderne trykkericentre. Med 21 dagblade og aviser, mere end 30 ugeaviser og talrige magasiner står virksomheden for en bredspektret overregional og lokal nyhedstjeneste med en mangfoldighed af emner. Dermed sørger denne virksomhed for, at menneskene i Slesvig-Holsten altid er velinformerede.


Book her og nu og spar 5%
på overnatningsprisen!

Book nu