Indbydende tilbud:

Værelser og priser.

Plads til velvære: Vores hotel råder over 73 attraktive værelser, som ikke alene har et fordelagtigt forhold mellem pris og ydelse, men hvor komfort og kvalitet også er helt i top. Som noget helt specielt har vi udover vores designerværelser også 4 tema-værelser, som er blevet skabt i samarbejde med virksomheder fra regionen. Design, udstyr og indretning er udformet helt i samklang med de enkelte samarbejdspartnere – med garanti for en helt usædvanlig hoteloplevelse.

Men her kan du selv danne dig et indtryk:

Selvfølgelig er en del af vores værelse også barrierefri. Du er velkommen til at kontakte os.

Hunde er også hjertelig velkomne hos os. Hvis du gerne vil have din hund med på ferie, kan vi tilbyde dig særligt dyrevenlige værelser. Her finder du komfortable værelser med ideel indretning til gæster i selskab med deres firbenede venner. For hunde beregner vi et ekstra servicegebyr på 10,– Euro pr. dag.

Vi gør opmærksom på, at vi er forpligtet til at opkræve en overnatningsafgift fra alle gæster: Fra 1. januar 2013 har Flensborg kommune pålagt alle hoteller, pensioner og lignende at opkræve en „overnatningsafgift“ på 1,50 Euro/person/dag af alle privat overnattende gæster. Denne afgift overfører vi derefter direkte til Flensborg kommune.

Det er kun muligt at blive fritaget for overnatningsafgiften i forbindelse med forretningsophold. Som forretningsrejsende kan du undgå at betale overnatningsafgiften, hvis du ved ankomsten forelægger en attest fra din arbejdsgiver, som dokumenterer, at der er tale om et forretningsophold. Der findes en fortrykt formular her:

For arbejdstagere

For selvstændige


Book her og nu og spar 5%
på overnatningsprisen!

Book nu