Book her
og nu og
spar 5% på overnatnings-
prisen!
Book nu

Nordiske aktiviteter:

Sport lige til grænsen.

Har du lyst til at kombinere ferie og kropslig aktivitet? Det er optimalt i Flensborg. Mange af Østersøens smukkeste vandsportsområder ligger umiddelbart i nærheden. Kite-surfing, sejlsport, kajaksport eller dykning – for sportsbegejstrede mennesker er her alt, hvad hjertet kan begære. 

For sejlsportsfolk:

Sejlsportsområdet i Flensborg Fjord har internationalt ry. Det strækker sig over en længde på 50 km mellem Flensborgs pittoreske havnepanorama på den ene side og den danske side af fjorden på den anden side. Langs fjordens bredder findes vidunderlige badestrande og uspoleret natur.Har du lyst til at lære at sejle? Så er sejlskolen Hanseatische Yachtschule i Glücksborg det helt rigtige:

Hanseatische Yachtschule
Philosophenweg 1
24960 Glücksburg
Tlf.: +49 (0) 4631 60000
E-Mail: hys@dhh.de

For golfspillere:

For dem, der elsker at spille golf, er der muligheder både i Glücksborg og i Gråsten i nærheden af grænsen.
18-hullers-golfbanen i Förde-Golf-Club i Glücksborg ligger højt oppe på et plateau med en fantastisk udsigt ud over fjordlandskabet. Få mere at vide på www.foerdegolfclub.de.

Også Benniksgaard golfbane, hvor der både tales dansk og tysk, kan bryste sig over sin beliggenhed midt i et naturreservat. Få mere at vide på www.benniksgaardgolf.dk.

For håndboldfans

Du vil helst se professionel håndbold? Intet problem, for byen er faktisk hjemsted for vinderne af Handball-Champions-League 2014. "SG Flensburg-Handewitt" spiller sine hjemmekampe i Flens-Arena, som ligger i nærheden af hotel "Alte Post". Gå ikke glip af den fantastiske stemning og det spændende spil på banen. Alle oplysninger om kampene for "SG Flensburg-Handewitt" findes på www.sg-flensburg-handewitt.de.

Der findes flere oplysninger om sports- og fritidsaktiviteter i Flensborg på www.flensburg-tourismus.de.


DET ER GOD STIL!
VORES GAVEKORT

Forær skandinavisk livsglæde!

Bestil gavekortet nu!

UP TO DATE
MED VORES NYHEDSBREV

Gå aldrig glip af nyheder, arrangementer og gode tilbud igen.
Tilmeld dig nu!

I godt selskab
Nordisk flair gange to

To hoteller, et mål: dit afslappende og inspirerende ophold.

-> til hjemmesiden af vores partnerhotel
Strandhotel Glücksburg


#UA-56765558-5