En hyggelig tur i byen:

Shopping i Flensborg.

Den skandinaviske påvirkning ses tydeligt i den indre by i Flensborg. Mange af de moderne forretninger præsenterer de sidste nye trends fra de nordiske naboer. Men derudover mangler der intet i det store og varierede tilbud, for det er ikke kun i byens centrum, at der er mange indkøbsmuligheder: Byens store shoppingcentre ligger kun få minutters kørsel fra hotel „Alte Post“. Her kan du shoppe tørskoet også i regnvejr, og udover de store kæder findes der også lokale specialiteter.

Vores shopping-tips:

 • Rote Straße
  Med sine hyggelige baggårde og småbutikker er den sikkert en af de smukkeste indkøbsgader i Nordtyskland. Her er alt hvad hjertet kan begære - lige fra friskbrygget kaffe til helt usædvanlige dekorationsgenstande.
 • Große Straße
  Den nordlige del af Flensborgs fodgængerzone er præget af et varieret gastronomisk udbud. Men der ligger også interessante forretninger og gemmer sig i den „bageste“ del af byen.

 • Holmpassage
  Denne hyggelige indkøbspassage midt i den indre by har efterhånden en lang tradition. Udover de talrige indbydende bistroer finder man frem for alt mange tøjforretninger.

 • Holm
  I den sydlige del af Flensborgs fodgængerzone ligger der især mange butikker med kendte mærker. Men det kan også betale sig at se indenfor i de små købmandsgårde. Südermarkt er et populært sted, hvor folk mødes om sommeren for at drikke en kop kaffe eller at nyde en is i solen.

 • Flensburg Galerie
  I den største indkøbspassage i den indre by ligger der mange forskellige forretninger og spisesteder fordelt på fire etager. Her findes alt fra boghandler og teknik til kosmetikforretninger.

 • CITTI-Park
  Tidligere var CITTI-Park udelukkende et indkøbssted for grossister, men efter flere ombygninger og udvidelser er CITTI-Park i dag byens største shoppingcenter. Med sine mange parkeringspladser og det store antal forskellige forretninger er CITTI-Park et fint udflugtsmål for hele familien.

 • Förde Park
  I den sydlige del af byen ligger det store Förde Park shoppingcenter. Her findes der på én etage talrige dagligvarebutikker, men der ligger også mange tøj-, teknik- og sportsforretninger og meget andet. 

 • Scandinavian Park
  Dette enorme shopping-område nær grænsen til Danmark er frem for alt kendt for sit supermarked af samme navn. Her finder kunderne et stort udvalg af skandinaviske levnedsmidler og drikkevarer. Derudover er der mange andre interessante forretninger og gode restauranter. Særligt anbefalelsesværdigt for familier med børn: Indoor-fritidsparken Mr. Scandis Funpark.

Tilbage til oversigten


Book her og nu og spar 5%
på overnatningsprisen!

Book nu